ქაცვი კუჭისა და თორმეტგოჯა ნაწლავის წყლულის სამკურნალოდ

ქაცვი კუჭისა და თორმეტგოჯა ნაწლავის წყლულის სამკურნალოდ

კუჭისა და თორმეტგოჯა ნაწლავის წყლულის დროს გამოსაყენებელი ხალხური რეცეპტი თამარ მამაცაშვილის წიგნიდან "კარაბადინი". წიგნში თავმოყრილია ხალხში გაბნეული რეცეპტები და თითოეულ მათგანს ახლავს ექიმის კომენტარი. ამ წიგნის შეძენა შეგიძლიათ "ბიბლუსის" მაღაზიებში.

გარეცხილი, კარგად გამშრალი ქაცვი გაწურეთ წვენსაწურში. წვენს დაუმატეთ იმავე რაოდენობის შაქარი. ნარევი უნდა შეათბოთ ცეცხლზე 40°C-მდე (მეტი არ შეიძლება) და განუწყვეტლივ ურიოთ, ვიდრე შაქარი არ გაიხსნება. შემდეგ ცხელი ნარევი ჩაასხით გასტერილებულ ქილებში. ამგვარად მომზადებული ჟელე კარგად ინახება და თანაც ვიტამინებს ინარჩუნებს. მას იყენებენ ორგანიზმის დასუსტებისას, იმუნიტეტის დაქვეითებისას, ნებისმიერი დაავადებისას, ალერგიის გარდა. ქაცვის ზეთი აფთიაქებში იყიდება. თითო ჩაის კოვზი მიიღეთ ყოველ დილით, უზმოზე, ჭამამდე ნახევარი საათით ადრე. განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს